Regionale bijbelbespreking Zwolle

Kom ook naar de Regionale Bijbelbespreking in Zwolle!

Wat is het mooi om samen met broeders en zusters in de Heer een stukje uit Gods Woord te overdenken, er vragen over te stellen en antwoorden te zoeken in de Bijbel. Persoonlijke Bijbelstudie is nodig en belangrijk, maar wat is het verrijkend en gezegend om elkaar op te bouwen in het geloof en te genieten van het samen-studeren in Zijn Woord!

De apostel Paulus verlangde er vurig naar om de gemeente in Rome te dienen en ‘… in uw midden samen bemoedigd te worden door het onderlinge geloof, zowel dat van u als dat van mij.’ Stel je voor: dat zelfs deze apostel bemoedigd wilde worden door wat de Romeinse gelovigen hem te vertellen hadden! Psalm 133 begint met ‘zie hoe goed en lieflijk is het als broeders (daar horen ook de zusters bij!) te samen wonen…’ en deze psalm eindigt met ‘…daar gebiedt de Heere de zegen…’

We bidden de Heere om Zijn zegen – want we kunnen elkaar niet zegenen – en we verwachten dat Hij die geeft door Zijn Geest en Zijn Woord.

Je kunt op twee manieren meedoen met deze Bijbelstudie:

Live: dan zien we je D.V. wel verschijnen in Gebouw Brink 13 in Zwolle rond 14.00 u op de tweede zaterdag van de maand (behalve in juni t/m augustus).

Digitaal: Je kunt ook thuis meedoen. Om te kunnen mee luisteren en/of spreken, stuur je een e-mail naar: info@vergadering-zwolle.nl  Schrijf daarin kort wie je bent en waarom je mee wilt doen. Je ontvangt dan een link voor deze Bijbelstudie.

Wij bestuderen in de komende periode de Eerste Brief van Paulus aan de Korinthiërs.

Per middag proberen wij een perikoop te bespreken. Sommige perikopen zijn nogal groot, daarom kan het zijn, dat we er meerdere Bijbelstudies aan wijden.

Indeling van de middag:
–  Aanvang bespreking 14.15 u
–  Eerste bespreking 14.15 – 15.30 u
–  Koffie / theepauze: 15.30 – 15.45 u
–  Tweede bespreking: 15.45 – ca. 16.30 u

We vertrouwen dat de Heer ons gezegende overdenkingen van Zijn Woord zal geven.

Met hartelijke broedergroeten,

Tony Jonathan – Arnhem                  Henk Rosier – Dronten
Wim Rosier – Meppel                          Ronald de Jong – Nieuwleusen
Jan ter Reehorst – Tienhoven            Andries Loos – Zwolle

Parkeermogelijkheden: betaald: Turfmarkt /  gratis (8 minuten lopen) achter de slagboom van het Provinciehuis: Luttenbergstraat 2, Zwolle. (Oprijden tot u de slagboom bijna raakt..!)

Inlichtingen: info@vergadering-zwolle.nl of 038 4543366.